Her får du en lidt mere uskyldig version - lavet på æggehvide, HUSK fibre, cashewnøddemel, lidt gulerødder og en smule dadler
Alt i alt, et sødt lækkert brød til den indiske middagsmad.
Ingredienser
2 dl æggehvide
1/2 dl HUSK fibre
1 dl cashew nøddemel
1 gulerod
1 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
3 udstenede dadler
1. Pisk æggehviderne i godt og vel 5 minutter
2. Bland cashewnøddemel, salt, kanel, kardemomme og bagepulver
3. Blend gulerødder og dadler, tilsæt æggehviderne og melblandingen og blend det hele godt sammen
4. hæld det hele over i en skål og rør det godt sammen
5. Fordel dejen i passende størrelser på bagepladen, dækket med bagepapir
6. Top brødene med nigella frø (alternativt spidskommen)
7. Bages i varmluftovn ved 160 grader i 10-15 minutter, eller indtil brødet slipper fra bagepapiret.
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar