Madblogstoppen

lørdag den 16. november 2013

Sund er fedt naan brød

Elsker du også naan brød?
Her får du en lidt mere uskyldig version - lavet på æggehvide, HUSK fibre, cashewnøddemel, lidt gulerødder og en smule dadler

Alt i alt, et sødt lækkert brød til den indiske middagsmad.



Ingredienser
2 dl æggehvide
1/2 dl HUSK fibre
1 dl cashew nøddemel
1 gulerod
1 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
3 udstenede dadler

1. Pisk æggehviderne i godt og vel 5 minutter
2. Bland cashewnøddemel, salt, kanel, kardemomme og bagepulver
3. Blend gulerødder og dadler, tilsæt æggehviderne og melblandingen og blend det hele godt sammen
4. hæld det hele over i en skål og rør det godt sammen
5. Fordel dejen i passende størrelser på bagepladen, dækket med bagepapir
6. Top brødene med nigella frø (alternativt spidskommen)
7. Bages i varmluftovn ved 160 grader i 10-15 minutter, eller indtil brødet slipper fra bagepapiret.


Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar