Resten af mit hokaido græskar brugte jeg til disse lækre boller. De er saftige, søde og det perfekte søde alternativ til kaffen. Også en genial måde, at få snydt vitaminer i ungerne og/eller den grøntsagsforskrækkede mand ;-)
Ingredienser
2 æg
3 æggehvider
1 dl kokosmælk
1/2 hokaido græskar i fine strimler
50 g frisk ingefær, finthakket
1 moset banan
1 dl HUSK
1/2 dl hørfrø
1/2 dl solsikkefrø
1/2 dl kokosflager
1 håndfuld grofthakkede hasselnødder eller valnødder
En håndfuld abrikoser i fine tern
1 tsk salt
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
1. Pisk æg og æggehvide med salt. Tilsæt kanel, kardemomme og bagepulver.
2. Riv græskaret i fine strimler
3. Blend æggeblandingen med 3/4 del af græskarstrimlerne, det finthakkede ingefær og hørfrøene.
4. Hæld dejen over i en skål og rør den mosede banan i sammen med solsikkefrøene, kokosflagerne, de hakkede nødder og abrikosternene.
5. Form bollerne med to skeer på en bageplade med bagepapir og drys lidt solsikkekerner henover.
6. Bages i ovnen i 20 minutter ved 160 grader.
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar