Jeg har redigeret lidt i hendes opskrift, så der for det første ikke er mælkeprodukter i og for det andet knap så meget smør. Tilgengæld er der lidt dadler og sirup i, bare lige for at give den en tand mere karamel touch :-)
Ingredienser
1/2 hokaido græskar i grove tern
1 dl fuldfed økologisk kokosmælk
1/2 tsk vanille
1/2 tsk kanel
1/2 kardemomme
Lidt stødt nelliker og ingefær
3 spsk Sukrin Gold
1 spsk agave sirup
4 udstedede dadler
50 g smør
Finthakkede nødder
1. Bag græskarternene i ovnen ved 180 grader i 25 minutter
2. Blend græskartern med kokosmælk, krydderierne, Sukrin Gold, dadler og sirup
3. Kog blandingen op i en gryde med smør mens du rører rundt.
4. Fordel blandingen i et ildfast fad (beklædt med enten bagepapir eller film)
5. Drys de finthakkede nødder henover
6. Sæt fadet i fryseren og skær karamellerne ud, et par timer efter, når blandingen er helt fast.
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar