Jeg tænkte jeg ville proppe og pensle en kylling med det og bage den i ovnen, og forudså at det ville gøre den mør og tasty...
... Og det blev den! Jeg nød den både til aftensmad med sweet potatoes og kål og til morgenmad dagen efter med grøntsagsbrød og skyr med citronskal, vanille, kokosflager, lidt bær og nødder med kanel
Ingredienser
3 spsk fuldfed feta
1 løg
2 presset hvidløg
1 peberfrugt
1/2 chili
1/2 æble
Et bundt koriander
10 oliven
Saft fra 1/2 citron
Salt og peber
1. Blend hele herligheden
2. Skær en citron midtover og læg den op i kyllingen sammen med et løg i kvarte
3. Hæld halvdelen af haydarien op i kyllingen og penl dernæst kyllingen med haydari under skindet og træk dernæst skindet henover (så trækker smagen ned i kyllingen).
4. Resten af haydarien hælder du over kyllingen og krydrer med salt og peber
5. Bag kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca en time
Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar