Et godt morgenmåltid, som jeg selv nyder hver morgen, er omelet, en halv avokado og noget røget laks. I får her opskriften på omeletten, som er super enkel at lave og ekstrem lækker og mættende.
OBS! Jeg tre-dobler altid portionen, så jeg har til et par dage. På den måde slipper jeg for at stå og lave morgenmad hver morgen/sen aften.
Når det er weekend, varierer jeg den og får f.eks. 1 dl skyr med revet citron, vanille pulver, kokoschips, lidt friske bær og svitsede nødder med kanel... Det er mums!
Du kan også udnytte resterne fra aftensmaden/frokosten og gøre som mig: Nyde Haydari kylling med grøntsagsbrød og ovennævnte skyr. Du kan finde opskriften her: Ovnbagt haydari kylling... Det er kun din fantasi der sætter grænsen ;-)
Ingredienser til omelet i verdensklasse
3 økologiske æg
3 spsk skyr (er du laktoseintollerent, kan du i stedet bruge 1/2 dl kokosmælk eller soya yoghurt)
3 scoop HUSK
1 tsk bagepulver
Et finthakket løg
En håndfuld friske krydderurter
En peberfrugt i tern
Et fed presset hvidløg
1/2 chili (finthakket)
Lidt spidskommen, salt og peber
Top med timian
1. Pisk æg og tilsæt skyr/kokosmælk/soya yoghurt
2. Krydr med salt, peber, spidskommen og tilsæt HUSK, bagepulver, løg. chili og hvidløg
3. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det hele godt sammen
4. Smelt lidt kokosolie på panden og bag omeletten ved svag varme, indtil den er fast
Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar