Så skal du servere is lørdag aften, så gør det på den her måde:
Ingredienser
1 dåse fuldfed økologisk kokosmælk (Santa Maria)
2 spsk sukrin
2 spsk sukrin gold
1 knsp salt
1 tsk vanille
1 tsk kanel
4 dl kokosmel
1 dl kokoschips
2 dl mandelmel
200 g 85% chokolade
1. Bring kokosmælk nænsomt i kog
2. Tilsæt sukrin og sukrin gold
3. Bland de tørre ingredienser og hæld kokosmælk-blandingen oveni.
4. Hæld blandingen over i et ildfast fast, dækket med bagepapir.
5. Sæt fadet i fryseren natten over.
6. Tag fadet ud af fryseren, tag isen op af fadet og skær den i mundrette bidder.
7. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld den henover isen.
8. Sæt den i fryseren i en times tid, så chokoladen er frossen og skær isen ud i samme bidder.
9. Server med frisk frugt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar