Ingredienser
3 spsk crunchy peanutbutter (økologisk med min 99% peanuts)
2 spsk kokosolie
2 mosede bananer
70 g grofthakket 85% chokolade
To håndfuld mandler (svitset på en tør pande)
2 spsk sukrin
2 spsk sukrin gold
1 tsk vanille
1 tsk kanel
1 knsp salt
1. Bring nænsomt peanutbutter i kog med kokosolien
2. Tilsæt sukrin og sukrin gold, rør rundt og sluk for varmen
3. Blend halvdelen af mandlerne og hak resten groft
4. Hæld peanutbutter/kokosolie-blandingen over i en skål og tilsæt moset banan, vanille, kanel, salt og mandlerne (både mandelmel og de hakkede mandler)
5. Tilsæt til sidst det grofthakkede chokolade
6. Hæld dejen over i muffinsforme og sæt dem i fryseren natten over
7. Når kagerne skal serveres, tager du dem ud af formen og anretter dem fint til kaffen. Nydes kolde.
Enjoy :-)
Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar