Dagens middag står så sommer kyllingedeller og en frisk kålsalat... Enkelt og lækkert, og perfekt til de varme sommeraftener.
Kyllingedeller
500 g øko hakket kyllingekød
1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
2 æg
2 spsk græsk yoghurt/skyr
50 g parmesan
1 hakket rød peberfrugt
1 lille chili (finthakket)
1 håndfuld hakket bredbladet persille
Salt og peber
1. Bland alle ingredienser og krydr med salt og peber
2. Bag i ovnen ved 180 grader (varmluft) i sammenlagt 20 minutter. Vend dunserne efter 10 minutter,
Du kan også stege dem på panden i kokosolie. (Jeg udnytter bare tiden til at lave salat i stedet)
Kålsalat
1/2 hvidkål eller et helt spidskål
1 løg
1 bundt asparges
1 peberfrugt
1 bundt basilikum
Marinade:
Saft og skræl fra 1/2 øko citron
2 tsk olivenolie
1 tsk hvidvinseddike/æblecidereddike
Salt og peber
1. Skær kål i meget fine strimler og asparges i mundrette bidder
2. Blancher Kål og asparges (i ca 1/2 min)
3. Si kål og asparges fra og lad det stå og køle af
4. Bland resten af ingredienserne og tilsæt og asparges og kål, når vandet er dryppet fra og det er kølet ned.
5. Hæld marinade henover og bland salaten.
Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar