Madblogstoppen

søndag den 3. marts 2013

Edemame bønner til snacken

Jeg elsker edamame bønner, og jubler stadig over, at de nu kan købes på frost i de fleste supermarkeder!

De smager udmærket at spise som de er (ja, selvfølgelig optøet!), men som med alt andet hjælper marinader og krydderier jo altid på smagsløgene.

Skal det gå hurtigt, kan du presse citronsaft og lidt soya henover.

Du kan også lave en lidt mere lækker udgave:


Ingredienser til marinade
2 spsk koldpresset olivenolie
1 spsk æblecider eddike
1/2 finthakket chili
lidt salt og peber

Saft fra 1/2 citron
Wasabi/sesam krydderi*

Hæld marinaden henover og vend bønnerne i marinaden. Lad den stå på køl i min 15 min. Hæld så citronsaft henover (fra 1/2 citron) og top med hjemmelavet wasabi/sesam krydderi.

*Wasabi sesam krydderi kan du lave ved at blende økologiske wasabinødder og dernæst blande det med sesam. Easy peasy

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar