Ingredienser
1 blomkål, blendet i foodprocessor
1 hakket rødløg
1 peberfrugt i fine tern
2 presset hvidløg
1/2 finthakket chili
2 tsk gurkemeje
2 tsk spidskommen
Et bundt bredbladet persille
Et bundt koriander
Salt og peber
Evt: feta og/eller oliven
1. Det blendede blomkål lægges i en bradepande og bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter. Sørg for at vende blomkålen løbende, så det bliver bagt jævnt.
2. Tag blomkålen ud og vend det med gurkemeje, salt, peber, spidskommen, løg, chili, hvidløg, peberfrugt og krydderurter. Du kan også blande oliven og/eller feta i
Kan serveres både koldt og varmt.
Smager fantastisk med græske frikadeller: Øko svinekød, blandet op med æg, krydderurter, salt, peber, løg, hvidløg, chili, feta og oliven
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar