Madblogstoppen

søndag den 3. februar 2013

Broccolisalat med bønner

En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen.


Ingredienser
Et broccolihoved, skåret i både blomster og tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min
Et rødløg i tern
1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte
100 g Edemame bønner
1/2 dåse økologiske kidneybeans
En håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på panden

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddike
Salt og peber

Bland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans.
Hæld olie-eddike dressing over og bland ingredienserne. Top med nødder.

Mix evt kyllingestrimler i - så har du et glimrende, og mættende måltid.

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar