100 g sukrin
1 tsk vanillepulver
200g blendede hasselnødder
2 spsk kakaopulver
1/2 dl kokosmel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
80 g smeltet kokosolie
100 g smeltet mørk chokolade (70-75%)
1/2 dl friskbrygget kaffe
Topping:
100 g Sukrin melis, opløst i 1:1 citronsaft og vand
Top med granatæblekerner
1. Pisk æg og tilsæt sukrin. Piskes godt
2. Blend hasselnødderne helt fint og tilsæt alle tørre ingredienser
3. Bland de tørre ingredienser med æg og sukrin
4. Tilsæt resten af ingredienserne
5. Bages v 160 grader i ca 15 minutter. Kagen skal være ret blød men dog sammenhængende
Lav glasur af sukrinmelis, lidt citronsaft og vand. Lægges på kagen når den er kold. Top med granatæblekerner
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar