IngredienserEn aubergine
En squash
En peberfrugt
4 gulerødder
100-200 gram kidney beans (skal det gå hurtigt, så brug en dåse øko bønner - jeg er stor fan af Nutana!)
Et løg
3 fede hvidløg, skåret i halve
10 cherrytomater
50 g feta
Frisk basilikum
Rapsolie
Timian
Chili
Salt og peber
1. Skær aubergine, squash, gulerødder, peberfrugt og løg i grove stykker.
2. Vend alle grøntsagerne sammen, tilsæt hvidløg, hele cherrytomater, feta i tern, rapsolie, basilikum, timian, salt og peber.
3. Bages i et ildfast fad ved 200 grader i 10 minutter
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar