Ingredienser (vejledende - brug din egen smagssans undervejs :-))
100 gram hasselnødder
100 gram mandler
100 gram paranødder
Evt andre nødder
100 gram økologiske abrikoser (uden sten)
100 gram økologisk mørk chokolade, min. 70 %
1- 1/2 spsk RAW kakaopulver
1 tsk vanillepulver
2 tsk kanel
1. Svits hasselnødder, mandler og paranødder, samt økologiske abrikoser (evt andre nødder i tillæg) på en tør pande. Nødderne skal have et brunligt skær og abrikoserne føles bløde.
2. Når du har svitset nødderne og abrikoserne, skærer du abrikoserne i kvarte og vender nødder og abrikoser i kakaopulver, kanel og vanillepulver.
3. Hak chokoladen groft og vend stykkerne med de varme nødder og abrikosstykker. Chokoladen smelter nu i blandingen, og sådan skal det være. Set blandingen i køleskabet i et par timer eller natten over.
4. Når du tager blandingen ud, er chokoladen stivnet og har evt gjort det hele sammenhængende. Få det ud af bøtten/skålen og hak det op i passende størrelser til snackie-skålen.
SKÅL i øko-kaffe og NYD!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar