Ingredienser:
4 æg
100 g sukrin,
1/2 dl raps olie
1 moset banan (kan udelades),
4 gulerødder,
1 tsk vanillepulver,
200 g hasselnødder (svitset på en tør pande: halvdelen blendes og halvdelen hakkes)
85 g rismel (man kan oss bruge mandelmel)
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
Topping:
100g philadelphia 12% fedt
100g sukrin melis
Saft fra 1/2 citron
Kerner fra 1 passionsfrugt
1. Æggene piskes
2. Tilsæt sukrin
3. Tilsæt rapsolie, moset banan og revet gulerødder
4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser
5. Tilsæt de hakkede hasselnødder
6. Bages i muffinsforme, midterste rille, 175 grader i 30 min
7. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og kerner fra en passionsfrugt
4 gulerødder,
1 tsk vanillepulver,
200 g hasselnødder (svitset på en tør pande: halvdelen blendes og halvdelen hakkes)
85 g rismel (man kan oss bruge mandelmel)
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
Topping:
100g philadelphia 12% fedt
100g sukrin melis
Saft fra 1/2 citron
Kerner fra 1 passionsfrugt
1. Æggene piskes
2. Tilsæt sukrin
3. Tilsæt rapsolie, moset banan og revet gulerødder
4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser
5. Tilsæt de hakkede hasselnødder
6. Bages i muffinsforme, midterste rille, 175 grader i 30 min
7. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og kerner fra en passionsfrugt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar