Madblogstoppen

søndag den 16. september 2012

Tomat-spinat kalkun

En hurtig, lækker og super nærende aftensmad - på nul-komma-fem!




Ingredienser (til 4 normaltspisende personer, eller nok til 2 grovædende bodybuildere ;-))
900 gram kalkun eller kylling skåret i grove tern

En pose øko frossen helbladet spinat
En dåse øko hakkede tomater
En dåse tomatpuré
Et finthakket løg
2 øko gulerødder i grove stykker
1-2 presset hvidløg
2 spsk rapsolie
Frisk basilikum
Chili
Salt og peber
En squash i skiver til topping
50 gram feta til topping

1. Læg kalkun/kyllingetern i et stort ildfast fad
2. Kog de hakkede tomater + 1/2 dåse vand op. Tilsæt den frosne spinat.
3. Så snart spinaten er optøet, tilsætter du de hakkede løg, tomatpuré og lader det simre lidt
4. Tilsæt rapsolie, hvidløg, salt, peber, chili, timian og lad det simre.
5. Smag til og smager det som det skal, tilsætter du basilikum og gulerødder
6. Hæld tomat-spinatblandingen over kalkun/kyllingeternene.
7. Fordel squashskiverne og feta på toppen og drys med timian.
8. Bages i ovnen ved 200 grader i 50-60 minutter.

Vi spiste den med "turbo-bagte grøntsager": Turbo-bagte grøntsager


Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar