Ingredienser:
4 æg
100 g sukrin,
1/2 dl smeltet kokosolie (med eller uden smag afhænger af om du vil have den til at smage af kokos)
1 moset banan
2 sweet potatoes
1 tsk vanillepulver,
200 g hasselnødder (svitset på en tør pande: halvdelen blendes og halvdelen hakkes)
85 g rismel (man kan også bruge mandelmel)
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk allehånde
Topping:
100g philadelphia 12% fedt
100g sukrin melis
Saft fra 1/2 citron
Hakkede hasselnødder og valnødder
1. Æggene piskes
2. Tilsæt sukrin
3. Tilsæt kokosolie, moset banan og revet gulerødder
4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel, allehånde og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser
5. Tilsæt de hakkede hasselnødder
6. Bages i ildfast fad, midterste rille, 175 grader i 30 min
7. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og hakkede hasselnødder og valnødder eller passionsfrugt
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
2 sweet potatoes
1 tsk vanillepulver,
200 g hasselnødder (svitset på en tør pande: halvdelen blendes og halvdelen hakkes)
85 g rismel (man kan også bruge mandelmel)
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk allehånde
Topping:
100g philadelphia 12% fedt
100g sukrin melis
Saft fra 1/2 citron
Hakkede hasselnødder og valnødder
1. Æggene piskes
2. Tilsæt sukrin
3. Tilsæt kokosolie, moset banan og revet gulerødder
4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel, allehånde og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser
5. Tilsæt de hakkede hasselnødder
6. Bages i ildfast fad, midterste rille, 175 grader i 30 min
7. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og hakkede hasselnødder og valnødder eller passionsfrugt
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar