- Chokonuts naturel - også med lys chokolade
- Chokonuts med kokos touch
- Chokonuts med ginger touch
Basis ingredienser til alle 3 versioner:
En masse nødder (alt efter smag og behag og antal gæster :-)
Jeg brugte mine yndlings:
Mandler, hasselnødder, cashewnødder og paranødder
200 g mørk chokolade (70 %)
100 g abrikoser, svitset på panden (så de bliver bløde) - skæres i kvarte
1 tsk vanillepulver
2 tsk kanel
1 spsk raw kakao pulver
1. Svits nødderne på en tør pande
2. Smelt chokoladen over et vandbad
3. Vend nødderne og abrikos stykkerne i kanel, kakaopulver og kanel
Version 1 - Naturel - med lys chokolade
Vend kakao/kanel/vanille nødderne og abrikoserne med 50 g groft hakket lysere chokolade (steviasødet)
Hæld den mørke chokolade henover
Sættes i køleskabet indtil det er helt stift og hak det så i ønskede stykker og server
Version 2 - Kokos touch
Vend kakao/kanel/vanille nødderne og abrikoserne med 2 spsk kokos
Hæld chokoladen henover
Sættes i køleskabet indtil det er helt stift og hak det så i ønskede stykker og server
Version 3 - Ginger touch
Vend kakao/kanel/vanille nødderne og abrikoserne med 2 spsk friskhakket ingefær
Tilsæt evt 50 g groft hakket lysere chokolade (steviasødet)
Hæld chokoladen henover
Sættes i køleskabet indtil det er helt stift og hak det så i ønskede stykker og server
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar