Skal weekenden være lidt lækker - uden at det kører helt af sporet... Så er det HER du skal dreje af... Det er crême-de-la-crême!
Jeg har fået inspiration til denne opskrift fra bogen "Spis dig i balance", men har tilladt mig at ændre på nogle ting.
Ingredienser4 æg
75 g sukrin
1 tsk vanillepulver
200 g svitsede hasselnødder (på en tør pande)
3 spsk kokosmel (hvis du ønsker kokossmag - og ellers kan du sagtens udelade)
1 tsk allehånde
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
1/2 bæger Cavalier nøddecreme
20 g smeltet smør eller smeltet kokosolie med kokossmag hvis du ønsker kokostwist - og ellers vælg Cavaliers kokosolie uden kokossmag
Topping:
100g philadelphia 12% fedt
100g sukrin melis
Saft fra 1/4 appelsin
Finthakket mørk chokolade
1. Pisk æg
2. TIlsæt sukrin og vanillepulver og pisk det hele godt sammen
3. Blend halvdelen af hasselnødderne og mix det med kokosmel, bagepulver, allehånde og salt
4. Tilsæt nøddecreme, smør og de hakkede hasselnødder
5. Hæld det over i muffinsforme og bag dem i varmluftsovn ved 175 grader i 15 minutter
6. Lad dem køle helt af
7. Kom topping på og drys med finthakket mørk chokolade
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar