Madblogstoppen

søndag den 15. april 2012

Tomatsalat med persille og feta

Grillsæsonen er lige rundt om hjørnet... Lune sommeraftener med rosévin, store saftige bøffer, ringridderpølser og alt det der. Ofte drukner grillaftener i kødorgier, kartoffelsalat og alt for mange øl, hvilket ikke falder i alles smag (her taler jeg vist mest på pigernes vegne :-)). Så fyld drivhuset med tomatplanter eller shop dem en masse hos grønthandleren og lav en lækker tomatsalat, som du kan tilføre grillorgiet.

I aften fungerer den dog som tilbehør, sammen med spinat muffins til rødspættefileter med spinat/feta fyld og citron touch.


Ingredienser
6 store, friske blommetomater
Et bundt persille
Et bundt forårsløg
1/2 avokado
50 g feta
2 spsk koldpresset olivenolie
Salt og peber

1. Skær tomaterne i kvarte, hak persillen fint, hak forårsløgene og skær avokado og feta i tern.
2. Bland alle ingredienserne, hæld olie hen over salaten og top med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar