Grillsæsonen er lige rundt om hjørnet... Lune sommeraftener med rosévin, store saftige bøffer, ringridderpølser og alt det der. Ofte drukner grillaftener i kødorgier, kartoffelsalat og alt for mange øl, hvilket ikke falder i alles smag (her taler jeg vist mest på pigernes vegne :-)). Så fyld drivhuset med tomatplanter eller shop dem en masse hos grønthandleren og lav en lækker tomatsalat, som du kan tilføre grillorgiet.
I aften fungerer den dog som tilbehør, sammen med spinat muffins til rødspættefileter med spinat/feta fyld og citron touch.
Ingredienser
6 store, friske blommetomater
Et bundt persille
Et bundt forårsløg
1/2 avokado
50 g feta
2 spsk koldpresset olivenolie
Salt og peber
1. Skær tomaterne i kvarte, hak persillen fint, hak forårsløgene og skær avokado og feta i tern.
2. Bland alle ingredienserne, hæld olie hen over salaten og top med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar