Madblogstoppen

onsdag den 18. april 2012

Power salat


Boost dit immunforsvar med en velsmagende, næringsrig og mættende salat med broccoli, blomkål og gulerødder. Hurtig at lave og genial at have med på farten til frokosten. Salaten kan evt tilsættes kikærter, med henblik på at få et skud protein. Du kan også spise den som tilbehør til andet kød eller fisk.



Ingredienser1/2 broccoli hoved, både blomst og stilk (grove stykker)
1/2 blomkålshoved, både blomst og stilk (grove stykker)
4 gulerødder i grove stykker
Evt en håndfuld valnødder

Marinade2 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk dijon sennep
En håndfuld finthakket basilikumblade

1. Turbokog broccoli, blomkål og gulerødder (i grove stykker) i letsaltet vand.
2. Vend de turbokogte grøntsager i marinaden
3. Top evt med valnødder, som er turbosvitset på panden i enten lidt olie eller lidt soya

Ingen kommentarer:

Send en kommentar