Madblogstoppen

fredag den 23. marts 2012

Saftig rødbedesalat

Påskefrokosterne er lige rundt om hjørnet og dermed det ene madorgie efter det andet. Pift påskemåltidet op med lette, saftige og lækre salater og spis dig tilpas mæt, uden at trille hjem!

Rødbeder er flotte, saftige, søde og delikate og derfor det perfekte salat fundament! Jeg pimpede dem med ingefær, mynte, æbler og mandler - og endte op med en frisk, saftig og sommersmagende salat.

Frisk, smuk og saftig, - perfekt på påskebordet!

Ingredienser3 store rødbeder, skåret i meget små tern
1 æble skåret i tern
2 cm finthakket ingefær
En håndfuld grofthakket mynteblade
En håndfuld mandler, svitset i olivenolie og soya
1 spsk olivenolie

1. Bland de finthakkede rødbeder med olivenolie, ingefær, mynteblade og æbler.
2. Svits mandlerne på panden i olivenolie og soya og tilsæt halvdelen af mandlerne i rødbedesalaten.
3. Top salaten med resten af mandlerne og lidt mynteblade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar