Madblogstoppen

onsdag den 8. februar 2012

Spinatsalat med butterbeans

En lækker vitamin- og proteinrig salat med masser af smag og kraft!


Ingredienser
1 dl kogte butterbeans eller 1/2 dåse økologiske butterbeans
3 håndfulde skyllet spinatblade
Skal og saft fra 1/2 økologisk citron
3 spsk revet fennikel
2 finthakket gulerødder
1 finhakket pastinak
Lidt pomelo frugt (uden skræl)
1 spsk olivenolie
pistachenødder eller pinjekerner (ristet på panden med olivenolie og citronskal)

1. Skyl spinaten og lad den dryppe godt af.
2. Bland spinat med olivenolie, citronsaft- og skal, fennikel, gulerødder, pastinak, halvdelen af pomelo frugt og halvdelen af nødderne samt butterbeans.
3. Top salaten med pomelo frugt og pistachenødder/pinjekerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar