Madblogstoppen

onsdag den 8. februar 2012

Himmelsk butterbeans-gulerodsdip

Skal måltidet pimpes, er dips fantastiske! Og med de rette ingredienser kan du få tilfredsstillet både dine smagsløg og dit næringsbehov.

Denne himmelske dip indeholder butterbeans, som er rige på proteiner og essentielle fedtsyrer, gulerødder, peberfrugter, basilikum, hvidløg og chili som giver dit immunforsvar vitaminboost.

Spild ikke livet på sygdom og svaghed - spis dig sund og stærk i naturlige, farverige råvarer!




Ingredienser:
4 gulerødder
1 løg (Skåret ud i ringe)
2-3 røde peberfrugter
2 dl butterbeans (en dåse økologiske butterbeans)
1 spsk olivenolie
En håndfuld basilikum blade
1/2 finthakket chili
2-3 fed hvidløg
Salt og peber

1. Bønnerne lægges i blød dagen inden og koges i omkr 45 minutter på dagen (alternativt bruges 1 dåse økologiske butterbeans)














2. Kog gulerødderne til de er så bløde, at du kan stikke en gaffel i dem. De må stadig gerne have lidt bid.
3. Bag peberfrugterne i ovnen med løgringene og olivenolie i ca 15-20 minutter (indtil de er bløde og saftige)
4. Blend gulerødder, peberfrugter og løg med butterbeans. Tilsæt olivenolie, hvidløg, chili, basilikum blade, salt og peber.
5. Blend det hele

Ingen kommentarer:

Send en kommentar