Supermarkedernes müsli er ofte de rene sukkerbomber. De indeholder ofte rigtig mange kalorier, men ingen næring som vores krop reelt kan bruge til noget!
Derfor laver jeg min egen müsli - så ved jeg hvad der er kommet i og jeg kan pimpe den på præcis dén måde jeg foretrækker!
Ingredienser
Grovvalsede havregryn
Hørfrø
Solsikkekerner
Græskarkerner
Grofthakkede mandler
Grofthakkede hasselnødder
1/2 håndfuld rosiner, finthakkede figner eller tørrede tranebær
5 tsk finthakket ingefær (til en 1 kg. portion)
Kanel
1. Bland alle ingredienserne sammen (foruden rosiner og kun halvdelen af ingefær!)
2. Spred det ud på en bageplade på et stykke bagepapir.
3. Sættes i ovnen ved 200 grader i et par minutter - det skal blot brunes en smule. Pas på, at det ikke bliver sort!
4. Lad det derefter køle af, og hæld det så i en lufttæt krukke sammen med resten af ingefær og rosiner.
Opbevar müslien i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar