Madblogstoppen

søndag den 22. januar 2012

Sellerods nam-nam!


Selleri - du er vinterens sollys! Du kan spises dag ind og dag ud - på tusindvis af måder - og det er det jeg gør! I aften med gulerødder, løg - marineret med olie, citronsaft, chili, hvidløg og masser af frisk timian!


Her serveret med ovnbagt laks og fuldkornssalat

Ingredienser:
Et knoldselleri i tern
3 store gulerødder, skåret i 1 cm stykker
1/2 æble i tern
Et rødløg - skåret groft ud

Marinade:2 spsk olivenolie
saft fra en citron
3 pressede fed hvidløg
1/2 knust chili
Frisk timian - alt afhængig af størrelse - men spar ikke på det

1. Kom selleri, gulerødder, æbletern og løg i en pose
2. Hæld marinaden i posen og ryst det hele godt sammen
3. Hæld det hele i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og bag det i ovnen i ca 20 min ved 200 grader




Ingen kommentarer:

Send en kommentar