Madblogstoppen

fredag den 30. december 2011

Rødkålssalat med valnødder

Et lidt forsinket bud på en frisk og sund rødkålssalat. Om ikke andet, kan du nå at forberede dig godt til næste jul :-)


Ingredienser

Rødkål i fine strimler (evt i foodprocessor)
2 spsk olivenolie
1 tsk honning
1 tsk citronskal (økologisk)
Appelsin i tern
Æble i tern
Valnødder, som forinden er svitset kortvarigt på panden i olivenolie og honning
Granatæble-kerner
Halverede druer

1. Bland olivenolie med honning og citronskal.
2. Ibland dette med rødkålen og tilsæt dernæst appelsintern, halvdelen af de tilgængelige granatæble-kerner, æbleternene og halvdelen af de tilgængelige valnødder.
3. Top salaten med resten af granatæble-kernerne, valnødder og druerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar