Madblogstoppen

mandag den 14. november 2011

Hurtige vinter grøntsager


Udkogte, rå eller bare smagsløse grøntsager er ikke altid lige spændende at spise, men det er jo ikke altid vi har tid til at tilberede, krydre og anrette grøntsagerne, så de tilfredsstiller vores smagsløg.


Uanset hvad, må vi finde tid til at prioritere vores sundhed, hvis ikke vi vil bukke under for diverse vira, som florerer i dette begyndende vintervejr. Jeg giver jer hermed en hurtig og velsmagende grøntsagsopskrift, indeholdende både chili og hvidløg, som er med til at booste vores immunforsvar. 
 


Du skal bruge:
Knoldselleri i halv-store tern
Gulerødder i mundrette stykker
Evt. græskar, rødbeder og/eller pastinakker i halvstore tern
Feta eller gedeost i små tern (valgfrit)
Marinade:
2 spsk olie

1/2 finthakket chili
2-3 knuste hvidløg
Krydderi:
Frisk timian
Salt og peber

Skær grøntsagerne i tern og hæld dem i en plastik pose med marinaden. Ryst posen godt, så alle tern bliver marineret. Hæld så grøntsagerne i et ildfast fad, tilsæt evt ost og krydr så med salt, peber og timian.

Bag grøntsagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar