Madblogstoppen

fredag den 7. oktober 2011

Gulerodssalat med ingefær

Gulerodssalat kan laves på mange forskellige måder, men nu har jeg fundet min hidtil største favorit!
Gulerødder med fintrevet ingefær, citronsaft, æbletern og hakkede mandler! Ja, så enkelt kan det gøres... Godt for dine smagsløg, dit helbred og din BMI!



Ingredienser (til ml. 2-4 personer, alt afhængig af hvor gulerods-glade I er)
7 store gulerødder
Ca. 2-3 cm ingefærrod, hakket meget fint
Saft fra 1/2-1 citron (afhængig af hvor saftig den er og dine smagsløg)
1 finthakket æble - med skræl!
Ca. 10 groft hakkede mandler

1. Riv gulerødderne groft (evt i foodprocessor), og riv dernæst ingefær roden fint. Tilsæt citronsaft, æbletern og de hakkede mandler.

Smager især godt sammen med frikadeller, fisk og omelet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar