Madblogstoppen

lørdag den 8. oktober 2011

Grøn omelet med gedeost

Omelet kan laves på utallige måder. Jeg elsker personligt omelet med masser af chili, hvidløg, forårsløg, spinat og ikke mindst gedeost!

Jeg bruger altid ovenstående ingredienser som en slags base, og tilsætter så skiftevis tun, laks, muslinger, rejer eller anden fisk.



Ingredienser5-6 æg
1 tsk salt
1 tsk peber
3 fed hvidløg
1/2 rød chili (stor)
Lidt friskhakket persille eller anden krydderurt
1 bundt forårsløg
1 håndfuld (+) frisk spinat
1/2 rulle gedeost, ca 100 g (Rullen kan fås i Netto til 20,-)


1. Pisk æg  med salt, peber, chili, persille og hvidløg.
2. Tilsæt hakkede forårsløg, gedeost i tern, spinat og evt. ekstra tilbehør (f.eks. fisk)
3. Opvarm en dyb pande med olivenolie (middelvarme), og hæld så blandingen op i panden og sæt låg på. Kig til omeletten løbende, for at sikre dig at varmen ikke er for høj (omeletten må naturligvis ikke brænde på, men skal langsomt gennemsteges.)

Er ideel til frokost sammen med noget salat og noget guacamole eller oven på et stykke rugbrød.
Er desuden også super lækker til den sunde søndagsbrunch sammen med frisk frugt, yoghurt og hjemmelavet müsli (billede er på vej)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar