Madblogstoppen

mandag den 12. september 2011

Lækker mandagsmad!

Det er mandag og det regner... Efteråret har ramt frk DK med fuld hammer og det er der sådan set ikke så meget at gøre ved.

Jeg fejrer efteråret med årets første sellerimos (se under fanen "dips og pesto"), serveret med kyllingedunser og bulgursalat (se under fanen "salater")

Opskriften på kyllingedunserne får I her:

Ingredienser (til 4 personer):
800g hakket kyllingekød
2-3 spsk olivenolie
2 æg
2 tsk salt
1 tsk peber
1 finthakket chili
2-3 fed hvidløg
70g. hakket feta
1 finthakket rødløg
Et bundt finthakkede forårsløg

Bland kyllingekødet med olivenolie og æg. Tilsæt så salt, peber, chili og hvidløg. Bland godt sammen. Tilsæt feta, rødløg og forårsløg. Bland det hele godt sammen og form så dunserne med to spiseskeer og læg dem på en bradepande.

Bages i ovnen i 25-30 minutter (vendes halvvejs) ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar