Madblogstoppen

søndag den 21. august 2011

Selleritærte

Inden vi ser os om er efteråret over os og med dén - sæsonen for knoldselleri. Knoldselleri er en af mine yndlings vinter grøntsager! Den har en fantastisk, sødlig smag og kan peppe selv de kedeligste retter op. Denne tærte smager fantastisk og indeholder massevis af vitaminer, mineraler og kostfibre!

Boost dit immunforsvar og kom efteråret i møde!



Ingredienser
Et knoldselleri
Gedeost (25-50 g. -efter smag)
Hakkede gulerødder (2-3 stk)
Broccoli-blomster
Knust hvidløg
Salt
Peber
Chili

Skær knoldsellerien i små fine tern og kog dem i ca. 5 min. Blend så terningerne sammen med lidt gedeost og en tsk. salt. Smag til med hvidløg, peber og chili indtil du synes blandingen er som den skal være. Tilsæt så de resterende grøntsager og kom hele blandingen i et tærtefad. Top med lidt gedeost i tern.

Bag ca. 15-20 min i ovnen v. 200 grader.

Serveringsforslag: Smager fantastisk til ovnstegt kylling eller laksestykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar