Madblogstoppen

onsdag den 10. august 2011

Pimp din dåsetun!

Spis fisk -hurtigt, uden at sprænge budgettet!

Man skulle ikke tro det, men dåsetun kan pimpes så markant, at du ikke vil tro dine egne smagsløg!


Med de rette krydderier, lidt hytteost, olie og ikke mindst lækre krydderurter vil du for evigt elske dåsetun!

Ingredienser
1 dåse tun
Hytteost (2%)
2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Finthakket persille
Saft fra 1/2 citron
Salt
Peber
Chili

Bland tunen med hytteost (mængden afgøres individuelt, men ca 100-150g. hytteost til en dåse tun). Tilsæt olivenolie, citronsaft, salt, peber, chilli og hvidløg og ibland dernæst finthakket persille og forårsløg. Smag til og tilsæt evt. krydderi og persille indtil smagen passer netop DIG!

Spis evt sammen med rødkålssalat eller tag med på madpakken med speltdunser/rugbrød og noget salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar