Ingredienser (4 personer):
To økologiske broccoli hoveder
1 rødløg
1/2 æble (økologiske danske æbler fra haven er selvfølgelig at foretrække :-))
En pakke økologiske bacon (eller en god chorizo pølse)
En håndfuld økologiske rosiner (udelades hvis du er decideret ude efter et vægttab, da de indeholder meget frugtsukker)
En håndfuld økologiske valnødder
Dressing:
2 spsk økologisk olivenolie (eller mandelolie)
1 spsk hvidvinseddike
Lidt peber
1. Skær broccoli hovederne ud i buketter og stilken i grove tern
2. Sæt en gryde vand i kog og tilsæt en tsk salt
3. Tilsæt broccolibuketter- og tern
4. Lad broccolien koge i 1 minut og hæld dem og i en si og lad dem afdryppe helt og afkøle
5. Steg bacon eller chorizo pølse (som skæres i små tern) på panden. Skær herefter bacon ud i 2 cm stykker.
6. Imens skærer du løget ud i små fine tern og æblet i grovere tern
7. Bland de udskårne broccoli med løg, æble, rosiner og bacon (gem lidt til topping)
8. Hæld marinaden henover og vend det hele godt sammen.
9. Svits valnødderne på en tør pande og top så salaten med valnødder og bacon
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar