Tasty chicken med artiskoksalat
Du har:
En bakke øko kyllingefilletter (500 gram)
Marinade:
2 spsk rapsolie
1 presset øko citron - og riv gerne skrællen i
1 spsk soya
1 hakket løg
50 g friskhakket øko ingefær (med skræl)
2 presset fed hvidløg
1/2 finthakket chili
En håndfuld basilikum
en håndfuld persille
Salt
Peber
Spidskommen
1. Mariner kyllingen og læg den i en tæt frysepose og ind i køleskabet (gerne i nogle timer - og hvis du ikke har tid, så i hvert fald i et kvarter)
1. Krydr kyllingefilleterne med salt, peber og spidskommen på hver side og steg dem nænsomt på panden i kokosolie.
Serveres evt. med Artiskoksalat og evt kikærter eller bønner, hvis du har brug for mere energi:
Ingredienser i artiskoksalat:
Grønne salatblade eller frisk spinat
Et finthakket løg
Artiskokker (f.eks. fra en dåse økologiske)
Granatæblekerner fra 1/4 granatæble
Olieeddikedressing:
2 spsk olie & 1 spsk æblecider eddike, salt og peber
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar