Inspireret af en fantastisk bog jeg fik i fødselsdagsgave, "Spis dig i
balance" (Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz), lavede jeg i
går en fantastisk middag med torsk i en tomat/kokossovs. Dertil lavede jeg pandesvitset
squash med wasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt!)
Jamen, er det ikke smukt?
Ingredienser (4 ps)
Torsk i tomat/kokos
800 g torskefileter
En dåse cheritomater
En lille dåse kokosmælk
800 g torskefileter
En dåse cheritomater
En lille dåse kokosmælk
Et finthakket rødløg
Et bundt forårsløg
Peberfrugt i stænger
1 tsk finthakket, frisk ingefær
2 presset hvidløg
1/2 finthakket chili
Salt og peber
Et bundt forårsløg
Peberfrugt i stænger
1 tsk finthakket, frisk ingefær
2 presset hvidløg
1/2 finthakket chili
Salt og peber
Squashplader med wasabi
En squash i fine, tynde plader
En spsk rapsolie
En håndfuld blendet wasabinødder
10 cheritomater
Et spidskål uden stokken
En squash i fine, tynde plader
En spsk rapsolie
En håndfuld blendet wasabinødder
10 cheritomater
Et spidskål uden stokken
1. Læg torskefileterne i et ildfast fad
2. Bland kokosolie med cheritomaterne på dåse med ingefær, hvidløg, chili, salt peber, løg og peberfrugt.
3. Hæld blandingen over torskefileterne
4. Bages på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 30 minutter
2. Bland kokosolie med cheritomaterne på dåse med ingefær, hvidløg, chili, salt peber, løg og peberfrugt.
3. Hæld blandingen over torskefileterne
4. Bages på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 30 minutter
5. Svits squashpladerne i rapsolie på panden og drys de blendede wasabinødder henover.
6. Svits også tomaterne
7. Skær spidskålen i kvarte og kog den i letsaltet salt i ca 2 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar