Min mor havde købt to store, friske Victoria Bars hos fiskehandleren, som vi tilberedte på toppen af en stor portion grøntsager. Dertil serverede vi ovnbagte kartofler og en frisk, let og lækker salat
Ingredienser til forberedelse af fisk
To store Victoria Bars
Saft og skal fra en økologisk citron
3 spsk olivenolie
1/2 finthakket chili
2 pressede fed hvidløg
To håndfuld frisk basilikum
Salt og peber
1. Skær fisken ud i fileter
2. Bland citronsaft- og skal med olivenolie, chili, knust hvidløg, basilikum, samt salt og peber.
3. Læg fiskefileterne ned i en frysepose og hæld marinaden ned i.
4. Lægges i køleskabet i minimum en time.
Skær fisken i fileter |
Hæld marinaden ned i fryseposen til fileterne |
Luk posen og ryst, så fileterne bliver smurt ind i marinaden. Lægges i køleskabet i minimum en time |
Ingredienser til grøntsagstæppe
3 gulerødder i stænger
3 pastinakker i stænger
Et bundt bladselleri - hakket
1 skarlotteløg
6 fed hvidløg
2 dl hvidvin
10 cheritomater
Læg grøntsagerne i et ildfast fad, hæld hvidvin henover og læg så Victoria Bars fileterne på grøntsagerne og hæld marinaden fra posen henover. Top med cheritomater.
Ingredienser til salat
Et iceberg salathoved - snittet groft
1/2 agurk i tern
2 håndfuld sugar snaps ærter i ca 1 cm stykker
Et bundt hakket forårsløg
Et bundt radiser
50 g feta
Kerner fra 1/2 granatæble
6 cheritomater
Marinade
4 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
salt og peber
1. Bland salat med agurk, ærter, forårsløg, radiser og feta.
2. Hæld marinaden henover og bland salaten.
3. Top med kerner fra granatæble og cheritomater
Ingen kommentarer:
Send en kommentar