Madblogstoppen

fredag den 21. september 2012

Brownie med kokos touch

En skøn brownie opskrift uden hverken smør, hvedemel eller tilsat sukker... Kedeligt? Hmm... Prøv selv! -Jeg er hooked!


Ingredienser
4 æg
100 g sukrin
1 tsk vanille
1 knsp salt
5 friske, udstenede dadler som blendes eller hakkes meget fint
4 spsk raw kakao
100 g rismel (eller mandelmel)
100 g svitsede mandler, som derefter blendes helt fint
1 tsk bagepulver
1/2 frisklavet kaffe
75 g smeltet kokosolie

Topping:
Paranødder til topping

1. Pisk æggene
2. Tilsæt sukrin og pisk det godt sammen
3. Bland mandel- og rismel, kakao, bagepulver og salt
4. Hæld melblandingen i ægge/sukkermassen, skiftevis med den smeltede kokosolie og kaffen
5. Pisk det hele og smag til - måske skal der lidt mere kakao i
6. Hæld massen op i et ildfast fad
7. Top med paranødder som vist på billedet
8. Bages ved 175 grader i varmluft ovn, midterste rille - i 20 minutter (den må gerne være blød, men skal slippe ude i siderne)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar