Madblogstoppen

torsdag den 14. juni 2012

Spinatsalat med fløjlsfod og asparges

Denne salat er til dato den bedste salat jeg har smagt, så opskriften skal helt bestemt deles!
 
Pandesvitset fløjlsfod med rapsolie, mynte, asparges og forårsløg - blandet med friske spinatblade, feta, cheritomater, avokado og galiamelon. Vælg selv om du vil toppe med pandesvitsede mandler.

Ingredienser
En økologisk fløjlsfod (en svampesort, som bl.a. kan købes i Irma)
Et bund asparges
Det hvide fra et bundt forårsløg
Lidt rapsolie

200-300 gram spinatblade - evt hakket groft
50 gram feta
10 cheritomater i halve
70 gram galiamelon i grove tern
En avokado i grove stykker
En håndfuld mandler svitset på en tør pande

1. Svits fløjlsfod med asparges og forårsløg i lidt rapsolie
2. Bland spinatblade med feta, cheritomater, det halve af avokadoen og galiamelon
3. Top med resten af avokadoen og de pandesvitede mandler.

Smager genialt til fisk eller som tilbehør til grillmaden en varm sommerdag


... Og til de som ikke ved hvordan fløjlsfod ser ud, er der her et billede:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar