Madblogstoppen

fredag den 5. august 2011

Müsli på frø og nødder



Ingredienser
Græskarblanding fra Urtekram
Solsikkekerner
Hørfrø eller chia frø
Groft hakkede nødder (f.eks. cashewnødder eller hasselnødder)
Groft hakkede mandler
Finthakket ingefær (omkr 2 cm - afhænger af din smag)
Kanel

Læg græskarblandingen og frøene (ikke mandler og nødder) på en bradepande og bag det i ovnen ved 130 grader i ca 5 minutter - bare så de lige brunes lidt.
Lad frøene køle helt af og hæld det i en tæt beholder med nødder og mandler. Bland det hele godt sammen. Tilsæt ingefær,en smule kanel og rør sammen.

Opbevar müslien i køleskabet.


NB! Du kan sagtens tilsætte grovvalsede havregryn (bag det sammen med græskarblandingen og frøene)

1 kommentar:

  1. Hej. Hvad består den græskarblanding fra Urtekram af? Kunne ikke finde den i supermarkedet eller på deres hjemmeside?

    SvarSlet