Madblogstoppen

fredag den 5. august 2011

Grøntsagslasagne uden pasta



Ingredienser:
Grundsovs
Kokosmælk
Chili
Ingefær
Et løg
Et bundt forårsløg
Peberfrugt

Tomatblanding:
Friske tomater (ca. 10 store - i vinterperioden er flåede tomater på karton bedre)
Frisk basilikum (gerne en hel plante)
En håndfuld cashewnødder eller pinjekerner
Parmasanost

Grøntsager:
Revet gulerødder
Hakkede bladselleri
Champignon i skiver

Kog kokosmælk roligt op med lidt vand. Tilsæt fintrevet ingefær, frisk finthakket chili og kog op ved svag varme. Lad stå i ca 30 min og simre. Sluk så gerne for saucen, lad den stå og trække lidt og tænd så op igen og lad den koge langsomt op.
Tilsæt så hakket løg og så forårsløg og peberfrugt. Til sidst 1-2 presset hvidløg. Lad saucen stå og simre ved meget svag varme, mens du laver resten.

Tomatblanding:
Tomater blendes. Tilsæt basilikumblade, cashewnødder/pinjekerner, og revet parmasanost. Blend alle ingredienser og smag til med salt og evt peber (parmasanost tilsættes efter smag)

Byg så lasagnen:
Tag et ildfast fad og fyld først lidt grundsovs i bunden, drys så grøntsager henover, tomatblanding og læg så champignon henover, som var det lasagneplader (Fortsæt indtil der ikke er flere ingredienser).
Top med cheritomater og timian.

Bages i ovnen v. 200 grader i 20-25 min.
Drys med parmasan ost, når retten tages ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar