Madblogstoppen

fredag den 5. august 2011

Lækker grøntsagsgratin

En tur i Netto med indkøbskurven og 100 kr på lommen, så har du ingredienser til et nærende måltid, pumpet med vitaminer, mineraler og ikke mindst proteiner!



Ingredienser:
8 æg
1/4L hytteost
Et bundt forårsløg
En rød peberfrugt

Alle blade fra en basilikumplante
4-5 cherietomater
saft fra en 1/2 citron
2 hvidløg
En humpel parmasanost
En lille pose pinjekerner
Et hakket løg
Revet gulerødder (ca 4)
Fint hakket broccoli
Chili
Salt
Peber

Mozzarellaost, cherietomater og tørret timian til at toppe retten med 
1. Finhak (i foodprocessor) eller blend følgende ingredienser:forårsløg, peberfrugt, basilikumblade, cherietomater, citronsaft, hvidløg, parmasanost og pinjekerner.


2. Pisk æg med hytteost, chili, salt og peber. Tilsæt så den hakkede/blendede blanding og dernæst finthakket løg, revet gulerødder og finthakket broccoli. 

3. Hæld blandingen i et ildfast fad. Top med mozzarellaost, cherietomater i halve samt timian.

NB! Du kan også tilsætte rejer. Det smager fantastisk!

Bages i 30-40 minutter v. 200 grader - indtil retten er fast og lysebrun i kanterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar