Ingredienser:
4 æg
1 dl soyamælk
1 dl økologisk fuld fed cremet kokosmælk
1 dl HUSK
1/2 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
1 dl blendede mandler
1 dl parmasan ost
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Rosmarin
Oliven uden sten
Soltørrede tomater i olielage
1. Pisk æg og tilsæt soyamælk og kokosmælk.
2. Drys salt i og hak lidt rosmarinblade og rør også det i.
3. Tilsæt bagepulver, halvdelen af parmasanost, HUSK, frø og nødde.mel.
4. Hæld blandingen over i en bageplade med bagepapir.
5. Sæt det i en forvarmet ovn ved 160 grader og bag brødet i 5-7 minutter (dejen skal have sat sig lidt, men må ikke være færdigbagt).
6. Tag brødet ud, top med oliven og soltørrede tomater og drys resten af parmasan ost og rosmarin henover.
7. Bag brødet 5-7 minutter mere, indtil det er færdigbagt (Det skal kunne slippe og være sammenhængende og lysebrun ude i kanterne).
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar