Madblogstoppen

lørdag den 14. september 2013

Himmelsk foccasiabrød

Med Sund er fedt foccasia brød kan du spise tapas med god samvittighed. Jeg elsker det her brød og spiser det ofte om morgenen med laks og avokado.


Det fungerer perfekt til dig med gluten allergi og faktisk også til dig, som er laktose intolerant. De fleste kan godt tåle faste oste (der er parmasan ost i brødet). Hvis ikke, lader du blot være med at komme det i.




Ingredienser:
4 æg
1 dl soyamælk
1 dl økologisk fuld fed cremet kokosmælk
1 dl HUSK
1/2 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
1 dl blendede mandler
1 dl parmasan ost
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Rosmarin
Oliven uden sten
Soltørrede tomater i olielage

1. Pisk æg og tilsæt soyamælk og kokosmælk.
2. Drys salt i og hak lidt rosmarinblade og rør også det i.
3. Tilsæt bagepulver, halvdelen af parmasanost, HUSK, frø og nødde.mel.
4. Hæld blandingen over i en bageplade med bagepapir.
5. Sæt det i en forvarmet ovn ved 160 grader og bag brødet i 5-7 minutter (dejen skal have sat sig lidt, men må ikke være færdigbagt).
6. Tag brødet ud, top med oliven og soltørrede tomater og drys resten af parmasan ost og rosmarin henover.
7. Bag brødet 5-7 minutter mere, indtil det er færdigbagt (Det skal kunne slippe og være sammenhængende og lysebrun ude i kanterne).

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar