Zucchini pasta:
Ingredienser (Til 2 personer)
Ingredienser (Til 2 personer)
2 zucchini/squash
1 håndfuld friskhakket koriander
Lidt himalaya salt
Kogende vand
1.
Riv zucchinierne i foodprocessoren
2.
Hæld zucchinipastaen over i en skål, drys lidt
salt henover og bland koriander i.
3.
Hæld kogende vand henover og lad den stå i 30
sek
4.
Si vandet fra og lad det stå og dryppe af.
Kokoskylling
400 g øko kyllinge filetter
2 dl kokosmælk
Saft fra 1 citron
En håndfuld frisk basilikum
Salt og peber
1.
Skær kyllinge filleterne i strimler og læg dem i
en pose med kokosmælk, citronsaft, frisk basilikum, salt og peber.
2.
Læg posen op i en skål og sæt den i køleskabet i
min. 30 minutter.
3.
Hæld kokoskyllinge-blandingen over på en pande
og steg kyllingerne nænsomt.
Server kokoskyllingen
ovenpå din afkølede zucchini pasta og top med sund er fedt ketchup… Det er
næsten som at være 18 og på SU i kollegie køkkenet!
Vidste
du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig
inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!
Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar