Madblogstoppen

onsdag den 15. maj 2013

Sunderfedt studentermenu

Zucchini pasta med kokoskylling og Sund er fedt ketchup



Zucchini pasta:
Ingredienser
(Til 2 personer)
2 zucchini/squash
1 håndfuld friskhakket koriander
Lidt himalaya salt
Kogende vand

1.     Riv zucchinierne i foodprocessoren
2.     Hæld zucchinipastaen over i en skål, drys lidt salt henover og bland koriander i.
3.     Hæld kogende vand henover og lad den stå i 30 sek
4.     Si vandet fra og lad det stå og dryppe af.

Kokoskylling
400 g øko kyllinge filetter
2 dl kokosmælk
Saft fra 1 citron
En håndfuld frisk basilikum
Salt og peber

1.     Skær kyllinge filleterne i strimler og læg dem i en pose med kokosmælk, citronsaft, frisk basilikum, salt og peber.
2.     Læg posen op i en skål og sæt den i køleskabet i min. 30 minutter.
3.     Hæld kokoskyllinge-blandingen over på en pande og steg kyllingerne nænsomt.

Server kokoskyllingen ovenpå din afkølede zucchini pasta og top med sund er fedt ketchup… Det er næsten som at være 18 og på SU i kollegie køkkenet!

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar