Mit forår startede med rødspætter, marineret med olivenolie, citron og rullet i røde peberfrugter, galiamelon og basilikum. Desuden krydret med salt, peber, chili og halve hvidløg og cheritomater fordelt i det ildfaste fad.
Dertil ærte-bønne puré (http://sunderfedt.blogspot.com/2012/02/rte-bnne-pure.html),
fræk humus (http://sunderfedt.blogspot.com/2012/01/frk-humus.html) og forårssalat.
Forårssalat:
Spinatblade
Forårsløg
Radisser i fine skiver
Galiamelon i tern
Avokado i tern
Mozzarella i tern
Halve cheritomater
(Udblødte og kogte) kikærter (eller økologiske kikærter på dåse) - ristet i olivenolie, citronskal og lidt salt
Marinade:
1-2 spsk olivenolie og lidt citronsaft
Rødspætte med forårssalat, ærte-bønne puré, paprika humus og økologisk knækbrød med sesamfrø og hørfrø
Ingen kommentarer:
Send en kommentar