Madblogstoppen

tirsdag den 28. februar 2012

Frisk squash salat

Inspireret af min madelskende veninde, Karina, nåede jeg frem til en super lækker squash salat. En frisk og saftig salat, som jeg til hver en tid ville foretrække som tilbehør frem for kedeligt, klistret spaghetti.


Ingredienser

1 revet squash
En håndfuld revet fennikel
2 revet gulerødder
1/2 æble i små fine tern
Skal og saft fra 1/2 økologisk citron
1 spsk olivenolie
Evt lidt sesamfrø

Bland squash, fennikel og gulerødder og æble sammen med olivenolie, saft og skal fra citronen og top til sidst evt. med lidt sesamfrø.

Serveringstip!
Smager fantastisk som tilbehør til tofu lasagne med limabønner!
(se opskrift: http://sunderfedt.blogspot.com/2012/02/tofu-lasagne-med-limabnner.html?spref=fb)






1 kommentar:

  1. det ser meget spændende ud jeg prøver det i kantinen i morgen. Jane

    SvarSlet