Madblogstoppen

tirsdag den 10. september 2013

Proteinpandekage med rødbede is

Elsker du is? Det gør jeg. Desværre koster det rigtig meget på kaloriekontoen, uden at du får nogen som helst gavnlige næringsstoffer ud af det.

Den her is giver dig masser af antioxidanter, c-vitamin og ikke mindst mæthed og nydelse af en anden verden!
Jeg tillod mig, at servere den sammen med en proteinpandekage til morgenmad en høj-hellig tirsdag morgen... Nogle gange skal du forkæle dig selv. Skønt hvis du endda kan gøre det med god samvittighed!



Ingredienser
To rå rødbeder
En håndfuld økologiske frosne blåbær
1/2 frossen banan
Saft fra 1 økologisk citron
Vanille pulver fra 1/2 vanillestang

1. Blend alle ingredienser og top evt med lidt nøddemüsli

God som frisk dessert, som del af brunch bordet eller som posttrænings måltid. Husk på! Rødbede forbedrer blodgennemstrømningen og dermed også din vaskulære præstation.

Proteinpandekagen laves på følgende måde:

Ingredienser
3 æggehvider
1 scoop proteinpulver
3 tsk HUSK
1 tsk bagepulver
1 knsp salt

1. Pisk det hele og steg den i kokosolie på panden


Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Du kan også finde Sund er fedt på Facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar