Madblogstoppen

tirsdag den 21. maj 2013

Bounty is

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder is, grill... Og bikini!! Ikke den bedste trilogi... Medmindre du hopper på Sund er fedt vognen!

Så skal du servere is lørdag aften, så gør det på den her måde:


Ingredienser
1 dåse fuldfed økologisk kokosmælk (Santa Maria)
2 spsk sukrin
2 spsk sukrin gold
1 knsp salt
1 tsk vanille
1 tsk kanel
4 dl kokosmel
1 dl kokoschips
2 dl mandelmel
200 g 85% chokolade

1. Bring kokosmælk nænsomt i kog
2. Tilsæt sukrin og sukrin gold
3. Bland de tørre ingredienser og hæld kokosmælk-blandingen oveni.
4. Hæld blandingen over i et ildfast fast, dækket med bagepapir.



5. Sæt fadet i fryseren natten over.
6. Tag fadet ud af fryseren, tag isen op af fadet og skær den i mundrette bidder.


7. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld den henover isen.
8. Sæt den i fryseren i en times tid, så chokoladen er frossen og skær isen ud i samme bidder.
9. Server med frisk frugt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar