Madblogstoppen

lørdag den 13. april 2013

Cremet softice med bær og chokoladeovertrukne mandler

Man skulle ikke tro det, men sommeren er rent faktisk lige rundt om hjørnet. Og hvad er bedre end grillmad, koldskål og is på en varm sommeraften?

Her får du en nem og lækker opskrift på en softice, som ikke trækker for mange kalorier på kontoen, og som indeholder naturlige fødevarer fra naturen - uden fabrikerede produkter, som både virker hormonforstyrrende og sætter vores afgiftningsprocesser på overarbejde.


OPSKRIFT PÅ SOFTICE:

Ingredienser (4 portioner)
2 bananer (gule, men ikke overmodne)
500 ml skyr
1/2 dåse økologisk kokosmælk (cremen og ikke vandet)
2 spsk sukrin
Vanillepulver fra 2 økologiske vanillestænger/1 spsk vanillepulver
Skræl fra 1/2 økologisk citron

Dagen før:
Du starter dagen før med at hive skrællen af to bananer, som du lægger i fryseren i en plasticpose.

Dagen efter:
1. Tag bananerne op af fryseren
2. Blend bananer med skyr, kokosmælk, sukrin, vanille og citronskræl

Ready to serve


OPSKRIFT PÅ CHOLOADEOVERTRUKNE MANDLER

Ingredienser
Tre håndfulde mandler
1 tsk vanillepulver
Kanel
En håndfuld øko kokosflager (kokoschips)
En plade øko mørk chokolade (85 %)

1. Svits mandlerne på en tør pande
2. Drys kanel og vanillepulver hen over mandlerne og bland med kokosflager/chips
3. Smelt chokoladen over et vandbad
4. Læg mandlerne på et stykke bagepapir og hæld chokoladen henover.
5. Læg de chololadeovertrukne mandler i køleskabet indtil chokoladen er stivnet

Top softicen med chokoladeovertrukne mandler og bær.


Klar til at tage med i Madklubben i aften :-)

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar