Madblogstoppen

søndag den 3. marts 2013

Sund er fedt tomatpesto

Jeg er stor fan af farverige, lækre smagfulde dips - og den her er pt min absolut favorit!

Hovedingredienserne er tomat og paprika, så du kan godt smide den sukkerholdige Heinz tomat ketchup ud, for den her sparker så meget dens røv!

 

Ingredienser:
100 g mandler, svitset på en tør pande
20 udstenede cherrytomater
1 stor peberfrugt, uden kernehus, skåret i grove stykker
3 fed hvidløg i kvarte
2 skarlotteløg i i kvarte
2 spsk koldpresset rapsolie
1/2 chili
2 tsk spidskommen
lidt salt og peber
En håndfuld frisk basilikum
En håndfuld frisk koriander

1. Cherrytomater, peberfrugt, løg og hvidløg og chili lægges i et ildfast fad, og hæld rapsolie henover.
2. Bages i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter


3. De bagte ingredienser blendes med mandler, spidskommen, basilikum, koriander, salt og peber.
4. Smag til og nyd - enten på rugbrød, som tilbehør til aftensmaden eller som ketchup alternativ til grillaftenerne som er LIGE rundt om hjørnet! (juhuu)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar